torsdag 18 december 2008

Det ligger i luften

Det känns förjävla bra att vara hemma (i Lycksele) måste jag säga! Förutom det där förutsägabara som att träffa familj, pojkvän, skinnjacka och så vidare finns det en lite mer otippad sak jag uppskattar med att vara här. Jag blir så jävulskt mycket effektivare här i Lycksele! Idag har jag till exempel både hunnit vara på esteternas julshow och hos tandläkaren (mer om det nedan) och det innan klockan passerat 12.15.
Jag vet inte varför jag blir så speedad helt plötsligt när jag är hemma men jag gissar på att det är något i luften. Och eftersom Lycksele har förorenad luft kan jag konstatera att den gamla devisen lite skit har aldrig skadat stämmer. Jag är till och med benägen att sträcka mig till att lite skit mår man bara bra av.

Men så till julshowen. Det är en tradition här i Lse att estettvåorna sätter upp en föreställning just innan jul, och i år hette den "Farfars rocksaga". Och - om ni ursäktar mitt vokabulär - fyfan så jävla bra den va! I år hade de lagt stråkinstrumenten på hyllan (förutom att cellon fick vara med i en låt) till fördel för elinstrumenten. Mycket rock'n'roll med andra ord, och så en hög dos hud till det. Behöver jag ge mer förklaring till varför jag tyckte att den va så bra..? Hehe!

Ja, och så kan jag bara meddela att jag har perfekta tänder. Jag hade mitt sista gratisbesök hos tandläkarn idag, och det tog tre minuter för dem att konstatera att mina gaddar är felfria. Det känns bra att få veta att man är så fulländad.

The perfect teeth :P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till klubben ;)

Anonym sa...

Hej kusin!

Kollade oxå in "rocksagan", hur bra som helst!! Härlig blogg du har!

Kramar från Petra