söndag 18 januari 2009

Livet är en fest!

Robban left the building för sisådär en timme sedan, och även om det verkligen är supertrevligt med besök är det skönt att få vara själv en stund och andas i sin ensamhet. Det blev party för hela slanten i helgen, med start i fredagskväll. Vi värmde upp med en liten förfest hos André där Robban och mina journalistkompisar fick nosa på varandra, och sedan drog vi vidare till Kalles. Det var klackarna i taket och shots i baren som gällde. Som sig bör, typ.

Efter lite shopping på stan (mest för Robbans del, eftersom att jag är fattig) igår fortsatte festen med Singstar hos mig. Dock höll sjungdelen på gå åt helskotta, eftersom att jag saknade utgångsport för PS:et. Men en vänlig och sjuk granne räddade situationen... Danne, du var verkligen vår hjälte igår, hehe!
Kvällens höjdpunkt var däremot Dennis imitation av undertecknad. Jag skrattade så till den milda grad att jag höll på kissa ner mig - så jävla likt var det! Men det bjuder jag på (hurdan jag är alltså)...

Nu har jag alltså intagit alkoholhaltiga drycker tre gånger i veckan och innan gästerna lämnade min lägenhet igår sa jag att jag skulle vara nykter nu till helgen. Vilket kommer visa sig vara lättare sagt än gjort, eftersom att det är Kårfest på fredag! Nåja, helgen efter det jobbar jag ju så då lär det åtminstone bli lungt på alkofronten.

Föresten; måndagens bästa måste ju ändå ha varit när vi likt Bambi på hal is (eller högklacksutrustade tjejor på hal is) gick upp till Ankars för att gå på kvarterslokalen, och mötte två personer som var ute och rastade sina hundar. De stannade och tittade roade på oss och jag kunde riktigt se hur de undrade vad det var för knäppjökar som inte kunde stå på benen på en måndagskväll...
Men nu har ni alltså svaret: det var bara tre studenter som firade att tentan var bortgjord!

Inga kommentarer: