lördag 10 januari 2009

Radiooskulden är tagen (nästan i alla fall...)

Nu är jag hemma från Emma - det skämtet (?) är alltid lika roligt. Vi såg Departed som jag redan sett en och en halv gång (varav halvan var för bara några veckor sedan), men eftersom att den är så bra kunde jag se den ännu en gång.

Jag måste ju föresten berätta om radioprogrammet vi spelade in i förrgår (läs: torsdag), som jag och Angelica var programledare för. Det var verkligen superroligt att spela in det. Även om det bara var en torrsändning (d.v.s. att det inte sändes ut i etern) kändes det som om det vore live och vi var verkligen supertaggade.
Idag hade vi opponering på programmen, och vi fick väl både ris och ros. All kritik på vad vi kunde förändra och göra bättre var befogad, men jag är helnöjd trots att det alltid går att göra bättre. Dessutom fick vi kommentaren att vi var "som Carina Berg och Carolina Gynning", vilket såklart värmde - ni som hängt med i bloggen vet ju hur mycket jag gillar både Berg och Gynning. Men jag undrar vem av dem jag är..?

Nu väntar sängen, mina ögonlock faller ihop när som helst och jag vill inte somna i datastolen precis... Och imorrn väntar tentapluggning, då gäller det att jag är utvilad. För motivation har jag noll av. Natti natti!

Angelica sa att jag fick vara Berg eftersom att vi både är brunetter och korthåriga, men ärligt talat vill jag ju vara Gynning...

Till mina vänner: Vill ni lyssna på radioprogrammet har jag det på en fil så jag kan skicka det via msn. Hojta bara till! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

you know i want it :P

Anonym sa...

Jag med!! :)

Anonym sa...

Ja, den va från mig :) Hade inte med mig kameran dit.. så jag tog kort innan den va tänd. Vi gav blommor, ett kort och tände ljus från alla i Mysak-personalen. Men jag kände att jag ville ge nåt eget. Förresten, jag vill gärna höra! :) Kan du skicka filen till min mail: sweet_nr3@hotmail.com? Kram!