måndag 5 januari 2009

Och detta är alltså bara ett exempel på varför jag kallas "Hoppsan"

Nu när tillvaron känns ganska mörk tycker jag att det börjar vara dags att fokusera på andra saker. Det hände ju till exempel en massa roliga saker när jag var hemma i Lycksele, inte bara lördagens tragedi. Så nu när vardagen sakteligen börjar komma igång tänker jag blanda dagens händelser med lite tillbakablickar på mitt jullov som jag inte hunnit publicera ännu.

I lördags när jag och VD var på väg hem från Sandra (mer om vad vi gjorde där kommer senare) lyckades jag med att köra av vägen. Med VDs bil. Det stygga var att innan vi lämnade Granträskliden skojade vi om att jag säkert skulle köra av vägen bara för att jag skulle köra hennes bil - och fem minuter senare lyckas jag alltså med det. Jag kom alldeles för snabbt i en kurva, som följdes av ytterligare en kurva och när jag kom ut ur den gick allt bara så fort. Bilen snurrade ett helvarv innan den slutligen for ut med bakarslet först i snökanten. Lyckligtvis klarade sig VDs pansaraudi sig helt oskadd och vi likaså. Ingen av oss hann ens bli rädda när jag fick sladd, och efteråt tyckte vi mest bara att det var roligt.
Men jag antar att vi hade tur, med tanke på att jag ändå höll rätt hög hastighet - tur att vi "landade" mjukt och tur att vi hade våra skyddsänglar med oss.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha :P audi är den enda bil som klarar en sån snurr utan skador mohaha

Anonym sa...

Anna, det känns som att jag sett en liknande bild på en viss svart volvo med hmm.. vem var det som körde den? Minns du? :)