onsdag 21 januari 2009

På bloggen råder intet skrivkramp

Om det finns någonting jag verkligen avskyr så är det när jag hamnar i en skrivskrampssvacka. Och det är precis vad jag har haft idag, en mental skrivkramp. I den nya kursen språket som journalistiskt verktyg ska vi producera olika texter varje vecka, och veckans uppgift är att skriva en artikel om en hiphoputställning vi besökte i måndags. Jag satt fyra timmar idag och försökte få ihop nåt någorlunda vettigt, men istället nötte jag på bloggar, förbannade mig själv för att jag var så kass på att skriva och så knåpade jag ihop en ny header i paint. Jag gjorde en notering om att installera photoshop redan när jag flyttade, men än lyser programmet med sin frånvaro på min dator...
Dessutom har jag jävlats med blogglayouten. Jag fick mvg i weddesignkursen på gymnasiet men lika förblånat får jag inte ihop något vettigt på en jävla bloggdomän. Fast då har jag ju noll tålamod, det är väl en bidragande orsak till varför jag inte orkar fippla med html-koder och annat skit.

Skrivkrampen släppte i alla fall i kväll efter det att jag tagit en timmespromenad. Och trott eller ej, än så länge är jag väldigt nöjd med det jag fått ihop!

Ikväll har jag även sett Top model 11. Jag älskar verkligen top model-serierna; efter SATC är det min absoluta favorit på tv. Ibland önskar jag dock att jag kunde säga att något mer intelligenshöjande program var min favorit, typ Debatt...
Eller föresten, bara för att man inte ser intellektuella program behöver det inte betyga att man är intelligensbefriad. Se bara på mig, jag är smart även om jag ser ytliga sitcoms och realityprogram! Det är åtminstone vad jag vill tro.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det är hur roligt som helst :) Försöker göra det mer och mer själv också, blir som lite extra speciellt. Haha.. ja, den passar oss båda.. vet dock inte riktigt vem som är värst? ;P Förresten, såg att du också har ett sånt där halsband. Gillade din text: "when I'm good I'm very very good when I'm bad I'm better" skarpt! Men såg inte om den fanns. Är allt bra annars?