torsdag 15 januari 2009

Dags att börja tänka på figuren?

Fyfan vad mätt jag är... Ikväll har jag nämligen umgåtts med Sandra och VD, och som vanligt innebär våra träffar att någon typ av föda ska intas. Aftonens meny bestod av hemgjord pizza till huvudrätt och glass med diverse kalorierikt till efterrätt. Det är kanske tur att vi ses relativt sällan numera, annars kommer vi att rulla fram när vi ska till Grekland.

Ja, det har jag ju föresten inte skrivit här på bloggen. När vi träffades sist alla tre passade vi på att boka sommarens resa. Den kommer inte gå av stapeln förrän den 4 augusti (nästan sju månader kvar...), men vi var ute i god tid bara för att försäkra oss att det kommer att bli av. Min erfarenhet säger mig att väntar man för länge rinner det ofta bara ut i sanden.
Det blev dock varken Brasilien, Miami eller Malaysia som vi fantiserat att vi skulle ha råd med, utan mer ekonomiskt tillåtande Laganas på ön Zakynthos i Grekland. Jag hittade föresten tipset om det resemålet på Josefines blogg.
Hur som helst - även om det inte blir att steka sitt fläsk i Copacabana tror jag att Grekland kommer att bli kanon, speciellt med tanke på mitt resesällskap. Och självklart kommer stringbikinin åka med ändå.

Med såna här kaloriebomber kan jag vinka adjöss till Beach '09...

Eftersom att det är lite utav en tradition att lägga upp en bild på vackra VD efter att jag umgåtts henne bjuder jag på denna skönhet ikväll... (PS. Hon är singel.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul med Grekland, det är så fint dät! Jag blir avundsjuk :)

Anonym sa...

men anna!!! ingen kommer ju vilja ha mig nu :(

Anonym sa...

Åh det var där joakim hade varit. finns tydligen jättesköldisar där :) MEN? har du och VD gjort slut? ;)