lördag 10 januari 2009

This was my 2008, part two

Det har redan gått 10 dagar av 2009, så det börjar väl bli dags att slutföra min sammanfattning av 2008 (första delen hittar ni här). Såhär såg mitt andra halvår av fjolåret ut:

Juli
Månaden inleddes med ett rejält klipp - av mitt hår som jag inte friserat sedan september 2007 (!) rök några decimeter. Juli innebar för det mesta jobb för min del, men mellan passen på Shell hann jag även hälsa på Sandra G med familj i Vännäs (vilket visade sig bli sista gången innan hon sålde huset), festa under Åselemarknaden och vakna upp bakis i ett unket tält två dagar i rad, och så blev det några öl med Hanna under motorveckan... En av sommarens roligaste dagar var otippat nog när jag och VD for och hälsade på Sandra S en dag ute i Granträskliden.

Jag gick från långhårig...

... till korthårig!
I juli fick jag även en ny mobil av Simon, och det här är en av de första bilderna som togs med den :)


Jag, Tina och Thiger i Åsele

Anton och Jocke fick för sig att sno vägskyltar mitt i fyllan och villan och... ja, de gjorde det också som ni ser.

Hanna och jag under motorveckan...

... vi hade verkligen skitroliga kvällar ute den veckan :)

Baby's got back! Solen kom tillslut och det blev lite stek på Hälla

Jag var coolast på jobbet

EXKLUSIVT! Jag har tidigare inte fått lägga upp bilderna från våra vattenspridslekar från Granträskliden i somras - men nu är det ju ändå årskrönikan så nu måste jag bara.
Sen har vi ju blivit mycket mer vältränade sen den där bilden togs, ehrm...
Men roligt hade vi i alla fall den dagen!


Augusti
En månad av förändring. Jag jobbade ungefär till mitten av augusti, därefter packade jag mina grejer (faktiskt på bara några timmar) och flyttade upp till Piteå. Här väntade en riktigt rolig - och snäll - nolleperiod där jag började lära känna mina klasskompisar över några öl och diverse uppdrag. Bland annat skulle vi en kväll göra en dans till Vengaboys Boom Boom Boom, och under en annan fest knåpade vi ihop en hyllningslåt till phösarna som fick namnet "Känn en doft av dominans".

Jag och Tina fjantar oss under min avskedsmiddag/fest

Simon rattade bilen upp till Piteå...

Dennis och jag på första nollningsfesten. Temat var mellanstadiedisco...

Röda festen

September
Första septemberdagen innebar även första skoldagen. Det blev dock en jobbig inledning av universitetstiden eftersom jag och Simon krisade (vilket ni kanske förstått av mina inlägg i september). Vi fick i alla fall, skönt nog, rätsida på problemen och allt kändes snart bra igen. Lisa var den första som besökte min enkla boning under en helg, vi hade skitroligt med mycket shopping och ännu mera mat... I september klippte jag mig ännu kortare, till den frisyr som jag har nu!

Min älskade syster och jag under hennes besök

Den nya frill'n

Oktober
Jag har jämnt tyckt att oktober är en sån där månad man lätt glömmer bort - och kanske beror det på att den alltid är så jäkla händelselös. Vardagen knallade på med föreläsningar, lite fester, tillökning i garderoben och första tentan. Simon kom och hälsade på för första (och hittills enda) gången sedan han hjälpte mig med flytten, och vi hade en skitmysig helg!
I övrigt var det roligaste som hände att jag fick en kommentar av självaste Marie Picasso som var sur för att jag kallade henne präktig och klankade ner på hennes klänning... Jamen, förlåt då!

80-talsrockfesten

Halloweenfesten - jag var Amy Winehouse

Det var mysigt med herrbesök!

November
En månad som verkligen bara svischade förbi. Det mest anmärkningsvärda var att mamma var och hälsade på (och shoppade mer än mig, skumt nog!), att jag fick reda på att jag klarat tentan (med bra poäng dessutom!) och att jag var tvungen att låna en toapappersrulle under en fest med motiveringen att jag råkat ta lavemang istället för en huvudvärkstablett... Det sistnämnda har lett till att Andrés granne fortfarande skrattar åt mig när han ser mig.

Dressed for success..? Kvällen när toalettpappersincidenten inträffade...

... fast det var minsann inte bara jag som fick utföra pinsamma uppdrag!

Morsan på besök

December
VD och Sandra förgyllde månaden genom ett besök över en helg. Vi for in till Luleå där jag piercade nippeln och VD naveln och det inträffade även en incident med en flygande sko när vi gick ut för att shaka loss...
En annan utgång i december, tillsammans med några klasskompisar, slutade med att det inte blev någon utgång utan lek i snödrivor tillsammans.
Under jullovet hemma i Lycksele fortsatte festligheterna med hemvändarfest på hotellet på juldagen och på annandagen var vi på O'Learys i Umeå. Året avslutades dock med att jag blev jätteförkyld och febrig, och därmed blev det inge partaj på självaste nyårsaftonen...

Superbrudarna på besök - och såklart blev det kollektiv tandborstning

Vi blev fotade på Pentryt av omy.se, det var även där min sko flög...

Gruppfoto på en fest

Syskontrion på självaste julafton, som firades hos mamma

På juldagen, utanför hotellet...

Annandagen; syskonen Gustafsson

Jag och Freddan på annandagen

The Bergman Bitches nyårsstassad

1 kommentar:

Anonym sa...

ANNA :@ DU valde den finaste bilden av alla också!

Jag har tränat bort 3 kilo ;) Beach 2009 here we come!