lördag 31 januari 2009

En vacker begravning och en massa jobb

Begravningen igår var jättefin, mitt i allt det hemska. Hur konstigt det än må låta så spred sig en glädje inom mig under den och blandades med sorgen. Kanske berodde det på att allt var så fint: alla vackra ord, mängderna av rosor och blommor i alla dess färger och framför allt - alla Majas nära och kära som ville ta ett sista farväl.

Efter denna tårfyllda tillställning har jag jobbat. Och det känns faktiskt rätt gött att tjäna pengar medan alla andra super bort de i helgen. Dock var jag lite grinig igår innan stängning eftersom jag var sjukt stressad. Dum som jag var hade jag inte skickat in en uppgift som skulle lämnas in senast klockan 24 igår, så det blev till att skynda allt vad som gick för att hinna hem. Men jag fixade det, två minuter innan deadline var mitt personporträtt inne. I sista sekund som vanligt.

Helgen har också bestått av diverse trevligheter. Idag fyllde min plastbrorsa (vet inte riktigt vad jag ska kalla honom, men det är väl det bäst beskrivande ordet) Sebbe 15 år, så vi uppvakta honom, och såklart fick han kondomer av mig. Blir man byxmyndig är det en given present, hehe!
Jag fick också ett glädjande besked igår: jag klarade tentan! Jag vet, jag vet - som vanligt nojade jag över att jag skulle få underkänt och jag hade ställt in mig på omtenta. Men jag fick riktigt bra poäng på den. Bra där av mig!

Nu väntar sängen, för imorrn är det jobb igen från klockan 8.30. Jag hatar verkligen att jag bara har nio timmars vila mellan lördags- och söndagspassen, men det är bara att bita ihop.
God natt!

Inga kommentarer: