onsdag 21 januari 2009

Berit the Cat

Jag har alltid varit en hundmänniska. När jag var liten drömde jag om att ha en hund, när vi väl skaffade en (sötaste, snällaste och bästa Zorro!) var lyckan gjord och nu när jag inte bor med voffsingen längre vill jag ha en egen... Det enda husdjuret som jag kan tänka som komplement är reptiler: ödlor och ormar.
Det här med katter har däremot aldrig riktigt varit min kopp te. Jag gillar katter också, men de saknar det där lilla extra som jag anser att hundar har.

Skulle jag en dag - mot förmodan - skaffa en kissemiss vill jag ha en som Berit. En tjock kisse, som älskar mat lika mycket som jag men ändå orkar leka när jag är på bushumör. Att hon sedan fungerar som en levande riskudde och värma bort allt vad mensvärk heter är pricken över i:et.

En lagomt tjock tjej i sina bästa år

Den levande värmedynan

2 kommentarer:

Sandra sa...

Katter är ju supergosiga, Missan kan alltid göra en dålig dag bra när hon kommer och stingas som om det inte fanns några bekymmer alls eller hoppar upp på magen och gosar :)När man varit borta länge så är hon så glad när man kommer hem och följer med en överallt, en katt tycker jag att du ska satsa på ;)

Du har verkligen gjort en jättefin header på tal om nått annat.. :)

Sandra sa...

Ja oftast är man antingen eller, det ultimata för mig skulle vara att ha både en katt och en hund, just nu så gosar jag med farfars hund istället för att ha en egen.. ;)

Att du fixat det där i paint, det hade jag inte trott, bra jobbat ;)