torsdag 4 december 2008

Mitt skinnytips

Gynning har gett omtalade och parodierade skinnytips nu ett tag, och eftersom jag inte vill vara sämre kommer ett här från mig: rensa duschavloppet så kommer du garanterat tappa aptiten!
Jag rensade mitt ikväll och jag låg mestadels av tiden på alla fyra och hulkade, så äckligt var det. Om vi säger såhär: hon som bodde i lägenheten innan (ja, jag vet att det var en hon) hade knappast rensat avloppet innan hon flyttade ut. Jag kan även tillägga att lukten från gammalt, mögligt hår slår Kappa-fabrikens stank vilken dag som helst i äcklighet.

Nu har jag i alla fall sprayat rengöringsmedel på hela toan för att lukten ska försvinna och jag kommer garanterat inte kunna äta något förrän till frukost imorrn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag ska ladda kameran och min kameraman(kvinna) Alec, så jotack, det första jag kommer göra när jag är klar är att bjuda på en riktig bildorgie ;)!

Tack för skinnytipset, tyvärr har mamma städmani så trots att hundarna duschas x antal gånger om dagen och de hamnar en hel del hår där så försvinner de nog lika fort efter att mamma varit där med skurkäppen....