torsdag 13 november 2008

En frusen slacker

Inget smink, ingen BH, otvättat hår, en mössa över det otvättade håret, baggyjeans, oversizelinne, breda bomullstrosor... Man skulle lätt kunna sammanfatta min torsdag med ett ord: slackerdag.

Sanningen är den att det inte bara är mitt yttre som har varit minst sagt oansträngt, jag har i princip inte gjort något på hela dagen. Nej, tänker jag efter har jag i princip suttit på den här stolen, framför den här datorn och klickat mig runt på nätet, i jakt på att slå ihjäl några timmar - som blev till den dag. Egentligen skulle jag skriva min artikel till bloggen (och hinna med en massa andra saker) men när jag möttes av en ovilja att kommentera mitt ämne bland alla jag ringde upp blev jag tjurig. Kom igen, det är inget kontroversiellt ämne och det ska knappast publiceras i DN! Vad är folk rädda för, att ha en åsikt?
Jag blev i alla fall minst sagt less efter en stunds rundringning. Det sägs ju att en journalist aldrig ska ge upp, men när mitt saldo på telefonen började sjunka då fick det fan vara nog.

Jag har frusit hela dagen också. Detta skulle jag bara smart och bota föra några timmar sedan, och därför gick jag till solariumet för att grilla bort lite kyla (och få lite färg, såklart). Det funkade bra, jag slutade frysa och började nästan svettas istället. Så när jag kom hem tog jag mig en svalkande dusch... och när jag klev ut frös jag lika mycket som innan igen, om inte mer! Eftersom det var länge sedan jag drog till med ett blondietips tänkte jag göra det nu:
Ta för fan ingen kalldusch om du eftersträvar att bli varm.
Ganska självklart kan tyckas, men tydligen inte för alla.

Jag ser dock väldigt fräsch ut för att vara en slacker, för att säga det själv! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh jag vet inte, antar att detmest är hjärtesorg. Kämpar på, har redan gått 4 mån och bara 7 kvar. Hur går det i Piteå? verkar som du trivs som fisken.. =)