lördag 29 november 2008

Friday, bloody friday

Några av er kanske minns att jag kallade blodgivning för min meditation sist jag var och tappade blod? Det gällde definitivt inte i dag!!! Jag var på blodgivarcentralen imorse, och till en början gick det finfint. Jag hade 147 i hb-värde, vilket är en klar förbättring från de 119 jag hade första gången jag var där som är på tok för lågt!

Nåväl, det var ju bra men därifrån gick det bara utför. Jag är inte ett dugg stickrädd, och tycker inte att det gör nämnvärt ont när de tjongar in tjocknålen i armvecket i vanliga fall. Idag gjorde det dock svinont! Hon som stack mig frågade till och med om det gjorde ont eftersom hon tydligen såg det på mig. Som om inte det vore nog värkte hela min underarm under hela tappningstiden, vilket antingen berodde på att en nerv kommit i kläm eller att jag helt enkelt låg konstigt med armen. Jag skiter i vilket, allt jag vet var att det var nästintill olidligt.
När jag sedan kom mig från tortyrkammaren var jag yr som fan, ingen höjdare med andra ord. Men jag kommer absolut att ge blod många, många fler gånger - jag ser det bara som att jag hade en dålig dag i blodgivarsynpunkt.

Senare idag har jag socialat med Sandra. Vi har gått på stan, fikat, spanat på resor och besökt en kulturyttring. Det sistnämnda bestod av utställningen Wall of glasses på biblioteket med bilder från ett svenskt slakteri. Tydligen skulle den väcka starka känslor hos besökaren och det gjorde den hos mig och Sandra - nämligen gapskratt! Jag tror jag är lite avtrubbad efter att ha växt upp med en pappa som slaktat grisar och får flera gånger per år hos mormor.

Och i kväll var det bakning med erotisk tema som gällde hos Hanna. Återkommer om det...

Dagens aj.

Inga kommentarer: