måndag 10 november 2008

...och jag som aldrig mer skulle bära klänning!

Hugaligen, vad trött jag är - som vanligt på en måndag efter en Lyckselehelg. När jag kom hem vid halv tolv-snåret igår kväll hade jag verkligen ingen lust alls att gå och lägga mig istället satt jag och klickshoppade på nätet inpå småtimmarna. Men faktiskt shoppade jag nästan inget till mig! Jag, mamma och Lisa skulle plinga in en beställning till h&m men allt som jag skulle ha var slut, utom ett halsband. Fast jag blev inte så besviken faktiskt, jag kom ju billigt undan!

Däremot har jag nyligen upptäckt tradera, vilket har stor potential att bli en pengatjuv. Och jag menar alltså inte att jag legat gömd under en sten de senaste åren och inte har varit medveten om traderas existens tidigare, utan att jag har vunnit mina första nätauktioner i veckan. Föga förvånande är det två klänningar jag har ropat in. Jämte skor är just klänningar min största last! Kanske lite förvånande för en tjej som för så sent som tre år sedan påstod att jag aldrig mer skulle bära klänning...
Mamma ifrågasatte föresten min klänningskonsumtion förra veckan, eftersom hon undrade när jag ska hinna ha på mig alla. Jag svarade bara "livet är en fest, det är alltid rätt tidpunkt för att vara uppklädd".
På tal om det har jag nog en klänning för varje tillfälle, det är nästan så att min brudklänning hänger i garderoben. Synd att jag aldrig ska gifta mig bara, haha. Och synd också att jag aldrig ser de där klänningarna när jag ska ut och inte har en aaaning om vad jag ska ha på mig...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där låter precis som jag förutom att jag aldrig sagt något om att jag aldrig ska ha klänning. Jag har snarare aldrig byxor.

Anonym sa...

Klänning is the shit :)