måndag 17 november 2008

Det kryper i kroppen

Jag är ju som jag vart. Skulle nyss börja läsa litteraturen inför morgondagens radiolektion, men vet ni hur långt jag hann? Två meningar, sedan började det krypa i kroppen på mig och jag la ifrån mig boken. Skolan i allmänhet får det att krypa i kroppen på mig faktiskt, åtminstone tanken på den. När jag sen är inne i det går det bra, då tycker jag oftast att det är roligt till och med!

Och jag tog mig faktiskt upp imorse och var på skolan (nästan) klockan åtta. Men jag behöver ju knappast säga att det var med en viss motvilja jag gick vid den tiden.

Föresten är jag pank nu, och det är åtta dagar kvar till studielånet. De som känner mig vet att jag inte precis är någon spara, men slut på kontot har jag väldigt sällan. Trots det lever jag faktiskt inte på nudlar, utan tack vare min käre far blir det köttfärsrätter hela veckan. Han gav mig nämligen 7-8 hekto älgfärs tidigare i höst och denna klump har legat nerfryst sen dess. Men nu jävlar ska jag äta mig less på strimlat slaktavfall; fuck the noodles säger jag bara!

Aldrig att sånt här kommer passera mitt svalg - nunca!

3 kommentarer:

Anonym sa...

haha åååh tack ;)

Anonym sa...

Du skulle ha kommit hem till mig så hade jag gladeligen givit dig massa gott.. Då hade du nog knappt fått i dig någon mat på hela veckan. Kanske något att testa? Det lät ju i alla fall ganska ekonomiskt ;)

Du har ingen kontakt med hm, Adán (eller vad flamenco-killen hette)? Han kanske har tipsat dig om någon bra musik som du rekommendera till mig? ;D

Anonym sa...

Haha jag var visst förbanne mig tvungen att äta nudlar till lunch förra veckan. Men så kan de gå och jag tycker misanna att de är lite gott ibland :D haha