onsdag 5 november 2008

Avundsjuk, jag är så avundsjuk...

Ibland är det jobbigt att läsa sina vänners bloggar och se vad de gör i hemma i Lycksele - utan mig. Jag såg till exempel nyss på Sandras blogg att hon och VD hade varit ute och käkat middag och myst igår, jag vill ju också va med! Det är i sånna här stunder jag önskar att mina kompisar back home ska få för sig att bli tv-, radio- eller upplevelseproducenter eller kanske musik- eller danslärare och flytta upp hit och plugga. Journalist behöver de ju nödvändigtvis inte vilja bli, det är redan tillräckligt med konkurrens på arbetsmarknaden som det är...

Sen kan ju ett fränt företag här uppifrån få ringa upp Simon och erbjuda honom ett välbetalt jobb, där han bara behöver jobba några få timmar per dag och dessutom få se fotboll på jobbet. Då kanske han lägger ner sin envishet om att stanna i Lycksele och istället flyttar han hit upp till mig.

Ja, drömma går ju... Men nu ska jag fortsätta med drömverksamheten i min säng. Det börjar ju bli dags att sova om jag ska orka mig upp till första radiolektionen imorrn!

Det hade varit underbart att få ha den här snyggingen i sin säng varje natt...

... eller bo granne med de här brudarna så att vi kunde hitta på tokigheter varje dag!

2 kommentarer:

Sandra sa...

snygg bild du hittat.. :P visst har du tid att ses till helgen? :D

Anonym sa...

haha, den finaste av alla valde du ju också :P