söndag 30 november 2008

Ekivoka lussebullar

Som vanligt har jag försökt hinna med så mycket som möjligt och lite till när jag är hemma i Lycksele och därför har bloggandet hamnat i skymundan. Men innan jag tar mitt pick och pack och drar uppåt landet igen hade jag tänkt visa lite bilder från fredagens erotiska bakning eftersom jag vet att ni är nyfiken på det.
Eller, rättare sagt är det jag som vill visa våran estetiska talang...

Om två gånger är en tradition är mitt och Hannas lussebullsbakning med vin härmed en tradition, eftersom vi gjorde detsamma förra året. Dock var förra årets utgång lite vildare när vi drack mer vin och avslutade kvällen med ett nakenbad i snödrivan utanför vår lägenhet här på Villhill. Haha, det var en syn för gudarna det..
Jaja, de utlovade bilderna kommer i alla fall här:

Bland konstbakverken återfinns lussefittor, lussekukar, lussetuttar, abstrakta lussepizzor och lussehjärtan

Hanna snodde även min briljanta idé om att göra en lussesnigel, vilket jag bestraffade henne med genom att i smyg pula in ett russin där bak som förvandlade hennes snigel till bajsnödig

Vi gjorde även lusseörhängen och en vacker lussemustasch

Hannas fjortislook representerar ungefär vårt intellekt under fredagskvällen (fast vid närmare eftertanke befann vi oss mer i bajs- och kisstadiet snarare än fjortisstadiet).

OBS: Jag hade först tänkt döpa detta inlägg till "Bakverken som kommer göra Rebecka grön av avund". Men eftersom jag inte vill göra henne ledsnare än vad hon redan är - hon måste vara förkrossad när hon läser det här, med tanke på att hon pluggat till konditor i över två år och ändå gör vi "amatörer" snyggare bakverk än henne - valde jag en annan rubrik.

OBS 2: Jag hoppas att ni förstår att ovanstående OBS var ironiskt. Haha.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha.. vilka stygga! Jo tack, det går hur bra som helst här :) Trivs kanonbra och har fått extrajobb i en inredningsbutik. Så just för tillfället har jag inte så mycke att klaga på. Hur går det själv? :) Har ju blivit lite uppdaterad här iaf.

Anonym sa...

............. Jag finner knappt några ord. Grön av avund?! Jag är spygrön av avund! Själv skulle jag aldrig ha kunnat komma på tanken att göra liknande bakverk som ni. Åh... jag kan ju lika gärna dra något gammalt över mig, gräva en grop, lägga mig däri och fundera över vad jag borde göra av mitt liv nu när jag är... ägd ;(

;)