onsdag 22 oktober 2008

Dags att ta tag i saker och ting

Snacka om att jag har en stressig vecka framför mig! Nu är det snart slut på vår första läsperiod, vilket betyder att vi ska examineras i båda ämnena vi läser. I MKV har vi en examinationsuppgift som ska vara inlämnad på måndag som ska innefatta minst 7-8 sidor. Min och Angelicas lär bli lite längre än så. Tidningsjournalistiken avrundas med en klassisk saltenta (min första!!!) nästa onsdag. Bara en vecka kvar med andra ord, och jag har inte börjat plugga på riktigt än. Hjälp! Jag vet faktiskt inte vad jag tycker är värst mellan tenta eller inlämningsuppgift, men jag är då glad att vi slipper det förstnämnda i MKV. Jag har fortfarande svårt att greppa vad det egentligen handlar om.

Nu sitter jag däremot inte med något av det, utan jag håller på att knåpa med en artikel och intervjuanalys i tidningsjournalistiken som ska vara inlämnad imorrn. Det är verkligen fullspäckade dagar, jag och Angelica jobbar på från 8.15 till ungefär 16 och sedan är det bara att fara hem, ladda batterierna lite och sedan köra på igen.

Jag kommer därmed att ta en liten bloggpaus i sann Blondinbella-anda. Däremot kommer den (troligtvis) inte att vara länge och den kommer inte att tas för att "lära mig andas", utan för att plugga skiten ur mig. Men vi hörs snart igen, ha det bra så länge! (Ska föresten bli roligt om jag får typ 3000 kommentarer medan jag är borta - föga troligt.)

Inga kommentarer: