söndag 19 oktober 2008

Äntligen har jag något på väggarna

Nu har jag hunnit ta en promenad till och från Dollarstore, det blev två olika collageramar som fick följa med hem. Har även hunnit knåpa ihop ett collage, jag valde kanske inte ut de roligaste bilderna men i alla fall utifrån ett visst tema - vatten. För visst är vatten fantastiskt? Förutom att det är den bästa drycken som alltid funkar (efter träning, mellan drinkarna på krogen, innan man ska gå och lägga sig, till mat, etc.) kommer jag alltid vara den som föredrar att bada framför att ligga och steka mig på stranden. Vart ligger egentligen nöjet till det?

Nu kom jag från ämnet, men hursomhelst. När jag väl skulle sätta upp den upptäckte jag till mitt förtret att jag inte hade nå spik hemma. Jag var säker på att jag hade det, men i min lilla satslåda fanns bara skruvar. Men god kvinna reder sig själv, jag hittade en spik i väggen som den förra ägaren hade slagit in och drog helt enkelt ut den och återanvände den. Fast det andra collaget får vänta tills jag köpt spik - och framför allt tills dess att jag har valt ut vilka bilder som ska vara med.

Såhär ser det lilla collaget ut :)

När jag ändå är inne på foton måste jag visa den här bilden som jag återfann i bildhögen. Jag älskar kontrasten i bilden - Simon ridandes på en kamel i öknen (intill Gizapyramiderna) och i bakgrunden anar man storstaden Kairo.

Inga kommentarer: