lördag 25 oktober 2008

Mysfaktor 100

Det känns så himla bra och mysigt att Simon äntligen har förärat Piteå - och framförallt mig - med ett besök. I går när han anlände hade jag fixat en gómiddag och sedan la vi oss i sängen och såg tv resten av kvällen. Jag såg för första gången en fredagsfinal i Idol, och min favorit var helt klart Lars! Jag älskar personer som vågar vara originella och det var han helt klart igår. Men som Simon sa borde det vara massutröstning på deltagaran - skicka till exempel hem Anna Bergendahl. Hon har en röst som förslår men i övrigt är hon riktigt jävla tråkig. Gäsp!

I morse tog vi en rejäl sovmorgon, ända till klockan elva. Jag förstår inte hur jag kunde sova så länge, med tanke på att jag har klivit upp sju i övrigt i veckan. Vi vaknade dock upp vid halv nio båda två och då tänkte jag "nu är det kört". Men icket då, det gick lätt att somna om.

Resten av dagen har fördrivits på stan, och otroligt nog köpte jag ingenting till mig själv förutom en mascara. Kassarna fylldes i stället med en t-shirt och en cardigan till Simon och en julklapp till en högt älskad anhörig. I går var det ju två månader kvar till jul, jag tänker försöker beta av alla presenter inom den närmaste tiden så att man slipper stresshandla dagarna innan. Det återstår att se hur det går.
Simon handlade föresten en fler saker till sig själv, men det var ju bra att den som verkligen behöver fick fylla shoppingkassarna. Vi hittade också en tuff tröja som vi ska ge till Hampus, Simons systerson, i väldigt försenad födelsedagspresent - han fyllde 2 år i juli...

Nu sitter Simon till rätta i min fotölj och kikar på fotboll, själv försöker jag plugga lite inför tentan. Så nu är ni uppdaterade om hur vår tillvaro ser ut :)

Nu mår han!

1 kommentar:

Anonym sa...

yes i do!!!