måndag 27 oktober 2008

En duglig start

Den här måndan har faktiskt skilt sig till stor del från de senaste. Ja, jag har faktiskt fått en bra start på veckan. Vi hade eximinationstillfället på MKV:n idag, det var varken svårt eller jobbigt - och dessutom slutade vi vid ett! Jag har även lyckats köpa en tjuga för 14.50 kronor (Jonny behövde växel till fika - och kaffeapparaten), fått flera komplimanger för min kjol (som faktiskt har någon månad på nacken) och Vanessa tyckte att jag såg brun (!) ut. Herrejisses, det var typ två månader sen jag solade, roligt att jag inte har blivit en blekfis redan :) Dessutom "lyxade" jag och några stycken ur klassen idag och åt på restaurangen i Acusticum, som är en företagsby och ett konserthus som ligger i anslutning med skolan, i stället för att käka på Kåren. På dagens meny stod det kalops och kokepären. Haha, ja ni läste rätt; vi LYXADE med kalops! Men det var i alla fall gott och jag åt så att jag höll på att spricka.

Eftersom att det blev en sån frikostig lunch åt jag bara en banan och lite yoghurt till middag, vilket börja kännas av nu. Magen skriker bara efter mat! Och resten av kroppen skriker efter sömn, jag har varit trött ända sedan jag kom hem i dag... Tyvärr har jag inte den förmågan att jag kan ta en powernap under dagtid. Det är i princip omöjligt för mig att somna då, hur trött jag än är!

Nej, en macka blire nu och sen sömn för att jag ska orka med att tentaplugga imorrn. Det lär ta hela dagen, jag har inte läst den första boken än...

Ni som har blivit utmanade hittar info i inlägget under.

Inga kommentarer: