tisdag 2 september 2008

Lyxfika och microtvätt

I kväll har jag tvättid, men när jag kom ner till tvättstugan och tittade i tvättkorgen insåg jag att egentligen var ganska onödigt. Jag har typ sju trosor och fyra par sockor och tvätta upp, eftersom jag tvättade i torsdags innan jag åkte till Lycksele. Men det är väl lika bra att hålla efter smutshögen antar jag...

Tidigare i eftermiddag var jag och Emelie, en klasskompis tillika granne, och fikade på stan. Det var precis vad jag behövde efter att ha varit ensam hela dagen med mina hjärnspöken. Jag fikade en jättegod hallonpaj och tog en latte till - lyxfika or what?! Medan vi satt och pratade insåg jag att det kommer bli tre spännande år, med tanke på hur olika bakgrunder och erfarenheter vi i klassen har. T.ex. har jag och Emelie pratat en del om hur det är att växa upp och bo i en småstad respektive storstad (hon är från Stockholm), det skiljer sig ju faktiskt en del...

Nu hade jag tänkt ha en lugn, skön kväll och garva åt alla puckon på Idolaudition, men tydligen börjar det inte förrän imorrn. Så jag får väl hålla mig till min tvätt eller nåt.

Söta Emelie (bild från nollningen)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en trevlig dag anna. Och tack för hjälpen. När jag nu tar till vara på den :) vilket hmm ja. Vi ser väl :-P tack igen you rock!

Anonym sa...

AH! Vad är det jag ser! Har jag blivit BORTKLIPPT ur bilden! Jag känner mig djupt kränkt. Nu ska jag sätta mig i ett hörn och gråta krokodiltårar! //Vanessa SOM SKULLE VARIT TILL HÖGER PÅ BILDEN!