tisdag 2 september 2008

Som äppelpaj till frukost

Tjugo över elva är klockan, och här sitter jag invirad i en filt och med tjocksockar som enda klädsel... Jag har nämligen ingen lektion idag, högskolestudier är fantastiska. Däremot skulle jag behöva läsa inför nästa kommunikationsvetenskaplik introduktion-lektion (puh, helvete vilket långt namn för en kurs!), men min littertur har inte kommit. Och ändå beställde jag den för en vecka sedan med expresspaket, Adlibris kan ju glömma att jag ska betala 19 spänn extra för den "expressfarten". De kan ju bara ta sig i röven! Tur i alla fall att nästa lektion inte är förrän på måndag, då måste jag väl ha fått böckerna.

Dagen inleddes på samma sätt som gårdagen avslutades: med mina vänner i SATC. Nu har jag tyvärr bara en och en halv säsong kvar att glo igenom; tur att den finns riktiga, underbara människor här i Piteå också. Och en dator att hänga vid eller en säng att sova i när socialbehovet är tillfredställt...

Slutligen måste jag bara tipsa om en riktigt god yoghurt, som jag åt för första gången igår till middag (jag var inte speciellt hungrig...): Yoggis äpple/vanilj/kanel. Det är som att äta äppelpaj med vanlijsås fast i flytande form och räddar vilken dålig start på morgonen som helst ;)

Inga kommentarer: