fredag 26 september 2008

Nästa gång blir det 6 m.m..?

Igår var jag alltså och klippte mig hos Cristel. Det blev en riktigt kort frisyr och jag är supernöjd, förutom att jag är sämst på att styla det så att det ser coolt ut... Typiskt nog har jag slut på batteri i kameran, och laddaren är hemma i Piteå. Så bilder kommer väl nästa vecka. När mamma fick se frisyren konstaterade hon att "det bara blir kortare och kortare", som hon hade förutspått efter förra klippningen. Så vem vet, nästa gång kanske jag rakar av mig håret som jag har sagt att jag vill göra någon gång i livet?!

Jag var även och dansade funk i går kväll, och jävlar vad roligt det var! Efter passet kände jag att jag ville gå på det varje vecka. Typiskt att det är lite för långt att åka 23 mil varje torsdag för att få shaka loss... Det var föresten lite roligt att "finallåten" är Rihannas Disturbia, eftersom att min nya frill är inspirerad just av Rihanna. Så jag kände mig lite som henne när jag dansade loss, haha.

Lisa var även och kletade på färg i går kväll, så nu äre morsning och goodbye till över två månaders utväxt. Känns skönt!

Ska kila ner på stan på en timme och luncha med mamma och Lisa och kanske gå en sväng och kika på marknaden som går av stapeln här i Lycksele i helgen. Men sen i kväll är det slut på vilan - då är det jobb som gäller...

Synd att man inte har en hög av stylister, så man kunde få vara såhär fin i håret varje dag...

1 kommentar:

Anonym sa...

hihihi :)

förresten, har funderat att gå på funk för nostalgins skull. vilka var det som var där ? :) tror du man kan gå då och då och betala gång för gång eller måste man alltid va där ? ;p